Cambridge House Grammar School

Year 12 Examination Timetable

Jan 2019

All examinations in Assembly Hall 1 unless otherwise indicated

Day /Date	Session 1 9.00 – 1.10		Session 2 1.10 – 3.20
Friday 11 th January	Art & Design 3h 9.00 – 12.20 (includes 20 mins for break)		Music Practical (see teacher for time & venue)
Monday 14 th January	English Language 1h45 9.10 – 10.55	Spanish Reading Comprehension 1h 11.30 – 12.30	Technology 1h30 1.45 – 3.15
Tuesday 15 th January	DA Biology Unit 2 45m 9.15 – 10.00 DA Biology Practical Paper 30m 10.10 – 10.40 SA Science Chemistry 1h 9.15 – 10.15	History Unit 1 55m 11.40 – 12.35	Religious Studies 1h30 1.15 – 2.45

Wednesday 16 th January	Further Mathematics: Pure 2h 9.10 – 11.10 Statistics 1h 9.10 – 10.10	Geography Unit 2 50m 11.45 – 12.35	Sociology Unit 1 1h45 1.30 – 3.15 Drama 1h30 1.30 – 3.00 Construction 1h 1.30 – 2.30
Thursday 17 th January	Media Studies Component 1 1h30 9.10 – 10.40 English Literature 2h 9.10 – 11.10	Digital Technology Unit 2 45m 11.40 – 12.25	Business Studies 1h30 1.15 – 2.45 French Reading Comprehension 1h 1.15 – 2.15
Friday 18 th January	French Orals in S1 (see teacher for individual times)	HALF DAY	HALF DAY
Tuesday 22 nd January	DA Chemistry Unit 2 45m 9.15 – 10.00 DA Chemistry Practical Paper 30m 10.10 – 10.40 SA Science Practical Theory Paper 45m 9.15 – 10.00	Child Development Unit 2 1h15 11.40 – 12.55 Music 1h30 11.40 – 1.10	Sociology Unit 2 1h45 1.30 – 3.15

Wednesday 23 rd January	Physical Education 1h30 9.10 – 10.40 Food & Nutrition 2h 9.10 – 11.10	Spanish Orals in S2 & S3 (see teacher for individual times)	
			Land & Agriculture 1h15 2.00 - 3.15
Thursday 24 th January	DA Physics Unit 2 45m 9.15 – 10.00 DA Physics Practical Paper 30m 10.10 – 10.40	French Writing 1h15 11.40 – 12.55	History Unit 2 1h15 2.00 – 3.15
Friday 25 th January	Media Studies Component 2 1h30 9.10 – 10.40	Spanish Writing 1h15 11.40 – 12.55	Digital Technology Unit 1 Resit 1h 1.50 – 2.50